De Bijbel door in 1 jaar

Het Bijbelleesrooster van Wycliffe Bijbelvertalers biedt je een verrijkende ervaring: je gaat in een jaar tijd door de hele Bijbel, van Genesis tot en met Openbaring. Ga jij de uitdaging aan om elke dag tijd apart te zetten voor Gods Woord? Dit Bijbelleesrooster is een handig hulpmiddel.

Download nu het gratis Bijbelleesrooster!

Waarom een Bijbelleesrooster?

Het lezen van de Bijbel geeft je de mogelijkheid om God (beter) te leren kennen, maar ook om zelf te groeien in geloof, doordat God spreekt door Zijn Woord.

Je zult misschien gedeeltes uit de Bijbel lezen die je nooit eerder hebt gelezen, en wellicht krijg je een nieuw perspectief op bekende stukken.

Neem de tijd

Misschien zie je er tegenop om elke dag meerdere hoofdstukken te lezen. Het kan zijn dat je soms wilt opgeven. Toch willen we je aanmoedigen om er gewoon mee te starten en je tempo desnoods aan te passen. Neem de tijd om Gods Woord tot je te nemen.

We wensen je een mooie reis door de Bijbel!

Heel de Schrift is door God ingegeven en is nuttig om daarmee te onderwijzen, te weerleggen, te verbeteren en op te voeden in de rechtvaardigheid, opdat de mens die God toebehoort, volmaakt zou zijn, tot elk goed werk volkomen toegerust.

2 Timotheüs 3:16

Download het Wycliffe Bijbelleesrooster

Vul hieronder je gegevens in, dan sturen wij je het Bijbelleesrooster meteen per mail toe. Ook ontvang je onze e-mailnieuwsbrief waarmee we je graag op de hoogte houden van het Bijbelvertaalwerk. Het is ten allen tijde mogelijk om je af te melden.

 

Iedereen een Bijbel
in de taal van z'n hart

De Bijbel is Gods Woord. Maar als je geen Bijbel hebt in je eigen taal, is het moeilijk om de boodschap van het Evangelie écht te begrijpen. 1,45 miljard mensen hebben nog geen Bijbel in hun eigen taal. Help mee om de Bijbel voor iedereen in de eigen taal beschikbaar te maken, zodat mensen God door Zijn Woord kunnen leren kennen.