Terugblik vrouwenevents met Ann Voskamp

Een impressie van twee unieke events

Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 organiseerde Wycliffe Bijbelvertalers een inspirerend vrouwenevent met de Canadese bestsellerauteur Ann Voskamp. Ruim 2800 vrouwen waren aanwezig en zijn bemoedigd vanuit Gods Woord. We zien dankbaar terug op twee bijzondere avonden. Kijk nu de avond terug, ook met gebarentolk!

AFTERMOVIE

video afspelen

terugkijken

Nagenieten? Kijk nu het event terug!

Kon je niet bij het event met Ann Voskamp aanwezig zijn? Of wil je de toespraak van Ann Voskamp terugkijken? Goed nieuws! Je kunt nu het event terugkijken. Ook met gebarentolk!

Fotoimpressie

Podcast-serie

Wil je meer horen van Ann?

Ben je geïnspireerd geraakt door het event met Ann Voskamp en zou je graag meer van haar willen horen? Op de inspiratiepagina kun je onder meer een eerdere overdenking van haar bekijken en een podcast-serie volgen.

Nú verkrijgbaar

Nieuw boek cadeau!

Hoe vind je de weg voorwaarts als het leven niet blijkt te zijn zoals jij het had gedroomd?

Met haar nieuwste boek Wegbereider (februari 2023) brengt Ann Voskamp een onvergetelijk, kwetsbaar verhaal over liefde en verlies. In dit onthutsend eerlijke boek reikt Ann je een kompas aan dat betekenis geeft aan je leven, dat je opscherpt tot een uitermate praktische en ingrijpend andere manier van leven.

 

tijdelijke actie

Je ontvangt Wegbereider, het nieuwe boek van Ann Voskamp, nu cadeau bij een structurele gift van minimaal 5 euro per maand.

Wycliffe Bijbelvertalers: iedereen
een Bijbel in de taal van z'n hart

Er zijn nog bijna 1,5 miljard mensen die geen Bijbel hebben in een taal die ze werkelijk begrijpen. Daar willen we verandering in brengen door de Bijbel te vertalen. Het is belangrijk dat mensen door de Bijbel Jezus kunnen leren kennen. Als mensen Gods Woord horen en/of lezen in hun eigen taal veranderen levens vaak op een bijzondere manier.

Heb jij, net als Ann Voskamp, hart voor het Bijbelvertaalwerk?