Helma Rem

Werkzaam in Nederland

Mijn Wycliffe carrière begon als secretaresse op het kantoor in Driebergen. Terwijl ik daar werkte deed ik een Middelbare Theologische Opleiding en een secretaresse studie. Door een studie Personeelsmanagement ging vielen stukjes op zijn plaats. Zorgen dat mensen op de plaats die God voor hen heeft komen en daar kunnen groeien en bloeien is mijn werk-motto.

Ik ben dankbaar dat ik daar in Wycliffe uiting aan kan geven op veel verschillende manieren. Door de jaren heen ben ik blijven leren en heb ik me in diverse taken in de Wycliffe Global Alliance, in SIL International en in partnerorganisaties kunnen inzetten. Naast mijn werk doe ik sinds 2016 een Masters in Member Care, heb ik diverse taken in mijn kerk (ook mijn uitzendende gemeente), geniet ik van familie en vrienden en soms wat vrije tijd.

De taak van personeelsconsulent bestaat uit het trainen, begeleiden, adviseren en ondersteunen van de Wycliffe-kantoren op het gebied van personeelswerk. Daarnaast is Helma als Europees personeelsconsulent betrokken enkele internationale projecten en internationaal overleg gerelateerd aan personeelszaken. In de zomer van 2016 is Helma begonnen aan een Masters in ‘Member Care’, o.a. voor meer verdieping voor haar werk.

Taak

Europees Personeelsconsulent Wycliffe Global Alliance

Gebedspunten

  • Bid voor wijsheid in het werken met de Wycliffe-kantoren in Europa in hun diversiteit van taal en cultuur.

Meer informatie

Wycliffe Europe bestaat uit 19 organisaties die zich inzetten om het Woord van God beschikbaar te stellen voor hen die dat nog niet in de taal van hun hart hebben. Wycliffe Europa heeft een staf die met de Europese kantoren werkt op het gebied van communicatie, IT, financiën, personeelswerk en projecten. De meeste van deze organisaties zenden ook mensen uit. Er zijn bijna 1200 mensen vanuit Europa actief via Wycliffe Bijbelvertalers.

Help Helma Rem in Nederland

Uitzendende gemeente
Baptistengemeente

Rekeningnummer
NL24 RABO 0378 3062 19
t.n.v. Wycliffe Comité Rem