6 weken. 6 sprekers. 1 doel:
Aan de slag met de Bijbel!

Deze BijbelBoost is een online videoserie uit 2022 van Wycliffe Bijbelvertalers, waarin christelijke sprekers jou inspireren om dicht bij God te leven en met de Bijbel aan de slag te gaan. Je ontvangt zes weken lang elke week een inspirerende overdenking in je mailbox, met praktische tips en aansprekende opdrachten.

Meld je nu aan voor de nieuwe BijbelBoost van 2023!

Deze BijbelBoost-serie is eerder als 6-daagse actie gehouden rond Hervormingsdag 2022. We bieden het nu aan als serie die het hele jaar door beschikbaar is.

video afspelen

Sprekers

Extra boost

 

Gratis BijbelBoost-pakket

Als je je vóór 30 oktober aanmeldt, krijg je gratis het bijbehorende BijbelBoost-pakket thuisgestuurd. Daarin vind je onder meer een werkboekje waarmee je de videoserie kunt volgen.

Veelgestelde Vragen

Wat is de BijbelBoost?

De BijbelBoost is een online videoserie van Wycliffe Bijbelvertalers, waarin christelijke sprekers jou inspireren om dicht bij God te leven en met de Bijbel aan de slag te gaan.

Na aanmelding start de BijbelBoost meteen. Je ontvangt 6 weken lang elke week een BijbelBoost in je mailbox met mooie getuigenissen, aansprekende opdrachten en korte, inspirerende overdenkingen van onder andere Joline Zuidema, Bert Noteboom en Jacques Brunt.

Het kost je slechts zo'n 30 minuten per keer.
Klik hier om je aan te melden voor de BijbelBoost

Waarom een BijbelBoost?

God heeft Zijn inspirerende Woord aan ons gegeven. Een waardevol cadeau waaruit we mogen leven. Het ontdekken waard!

Met de BijbelBoost willen we je aanmoedigen om dicht bij God te leven en (meer) met de Bijbel aan de slag te gaan.

Dit is wat de BijbelBoost jou biedt:

  • Je ontvangt praktische tips om de Bijbel te lezen
  • Je ontdekt hoe God door Zijn Woord tot je spreekt
  • Je begrijpt Gods Woord beter
  • Je groeit in je persoonlijke geloof

Wil jij graag dichter bij God leven? En wil je de Bijbel daarin een grotere rol geven? Kan jouw geloofsleven wel een boost gebruiken? Start dan nu met de BijbelBoost!

Voor wie is de BijbelBoost bedoeld?

Iedereen kan de Wycliffe BijbelBoost volgen. Het maakt niet uit of je niet goed bekend bent met de Bijbel of juist al een ervaren Bijbel lezer bent. We nodigen je van harte uit om je aan te melden voor de BijbelBoost en je te verdiepen in Gods Woord.

Wanneer ontvang ik de BijbelBoost serie?

Als je je vandaag aanmeldt, krijg je direct een welkomstvideo toegestuurd per mail. De volgende dag ontvang je de eerste BijbelBoost en daarna krijg je elke week een BijbelBoost, totdat je ze alle 6 ontvangen hebt. 

30 minuten per keer
Per BijbelBoost ontvang je een video met een korte overdenking van een van onze sprekers en aanvullend een opdracht of tip. Het kost je slechts zo'n 30 minuten per keer.

Is de BijbelBoost echt gratis?

Ja, de BijbelBoost is echt gratis. We bieden je dit aan, omdat we je graag inspireren om (nog meer) aan de slag te gaan met de Bijbel. Ook het setje kaarten sturen we kosteloos naar je toe, als je dat wilt.

Het enige wat we van je vragen is dat we je achteraf mogen benaderen naar aanleiding van je deelname aan de BijbelBoost. Want we willen mensen die enthousiast zijn over de Bijbel graag de mogelijkheid geven om betrokken te raken bij het Bijbelvertaalwerk, zodat steeds meer mensen toegang krijgen tot Gods Woord in hun eigen taal.

Wil je een gift geven voor het Bijbelvertaalwerk? 
Klik hier om te doneren

Nog niet overtuigd?

Probeer dan gewoon eens één BijbelBoost uit. De BijbelBoost serie kost je niets, maar kan je veel opleveren. We willen je graag bemoedigen en toerusten, zodat de Bijbel meer gaat spreken in je leven. Want we geloven dat Gods Woord krachtig is en Zijn uitwerking niet zal missen.