Ontdek 5 manieren om God te
ontmoeten in Zijn Woord

God heeft Zijn Woord aan ons - in onze eigen taal! - gegeven. De BijbelBoost is een gratis videoserie van Wycliffe Bijbelvertalers die jou helpt om (nog) meer van Gods Woord te genieten, het te begrijpen én het toe te passen.

In deze BijbelBoost-serie van 2023 ontdek je samen met Ann Voskamp en Marianne Grandia 5 manieren om God te ontmoeten in Zijn Woord. Je ontvangt vijf keer een korte, inspirerende overdenking in je mailbox, met praktische tips en aansprekende opdrachten. 

video afspelen

Sprekers

Canadese bestsellerauteur en spreekster

De Canadese spreekster en bestsellerauteur Ann Voskamp (1973), bekend van haar boek ‘Duizendmaal dank’, heeft grote liefde voor Gods Woord. Door tragische gebeurtenissen in haar leven weet ze als geen ander dat gebrokenheid, door Gods genade, toch tot overvloedige vreugde kan leiden. Daarom wil ze niets liever dan dat iedereen toegang krijgt tot de Bijbel, zodat ze God leren kennen.

In deze BijbelBoost-serie ontdek je samen met Ann en Marianne Grandia 5 manieren om God te ontmoeten in Zijn Woord.

annvoskamp.com

Het beste dat je kunt doen, is telkens terug te keren tot de Auteur van het leven, Die ook de Auteur is van jouw verhaal.
Ann Voskamp

Nederlandse schrijfster en spreekster

Marianne Grandia (1965) heeft in haar leven geleerd om uit genade te leven. Daarmee groeide haar verlangen om Gods liefde en genade door te geven aan anderen. Ze ziet het als voorrecht om via geschreven of gesproken woorden mensen te mogen bemoedigen vanuit Gods Woord. Van haar hand verschenen onder meer de boeken 'Hemeldauw', 'Witter dan sneeuw' en 'Lenteregen'.

Dit jaar presenteert Marianne de BijbelBoost en voegt ze waardevolle lessen toe aan het onderwijs van Ann Voskamp.

mariannegrandia.nl

Veelgestelde Vragen

Wat is de BijbelBoost?

De BijbelBoost is een online videoserie van Wycliffe Bijbelvertalers, waarin christelijke sprekers jou inspireren om dicht bij God te leven en met de Bijbel aan de slag te gaan.

In de BijbelBoost van 2023 ontvang je 5x een BijbelBoost in je mailbox met korte, inspirerende overdenkingen en aansprekende opdrachten. Samen met Ann Voskamp en Marianne Grandia ontdek je 5 manieren om God te ontmoeten in Zijn Woord. 

Het kost je slechts zo'n 20 minuten per keer.
Klik hier om je aan te melden voor de BijbelBoost

Waarom een BijbelBoost?

God heeft Zijn inspirerende Woord aan ons gegeven. Een waardevol cadeau waaruit we mogen leven. Het ontdekken waard!

Met de BijbelBoost willen we je aanmoedigen om dicht bij God te leven en (meer) met de Bijbel aan de slag te gaan.

Dit is wat de BijbelBoost jou biedt:

  • Je ontvangt praktische tips om de Bijbel te lezen
  • Je ontdekt hoe God door Zijn Woord tot je spreekt
  • Je begrijpt Gods Woord beter
  • Je groeit in je persoonlijke geloof

Wil jij graag dichter bij God leven? En wil je de Bijbel daarin een grotere rol geven? Kan jouw geloofsleven wel een boost gebruiken? Doe dan mee met de BijbelBoost!

Voor wie is de BijbelBoost bedoeld?

Iedereen kan de Wycliffe BijbelBoost volgen. Het maakt niet uit of je niet goed bekend bent met de Bijbel of juist al een ervaren Bijbel lezer bent. We nodigen je van harte uit om je aan te melden voor de BijbelBoost en je te verdiepen in Gods Woord.

Wanneer ontvang ik de BijbelBoost serie?

Wanneer je je aanmeldt voor de BijbelBoost-serie uit 2023, ontvang je direct een bevestigingsmail. De eerste BijbelBoost wordt een dag later gestuurd. Daarna sturen we je elke week een BijbelBoost, tot je ze alle 5 hebt ontvangen.

Per BijbelBoost ontvang je een video met een overdenking van Ann Voskamp en Marianne Grandia met aanvullend een opdracht of tip. Het kost je zo'n 30 minuten per keer.

Serie video's
Deze BijbelBoost serie bestaat uit video's die elkaar opvolgen. We raden je dus aan om de de serie in zijn geheel te volgen, ook al zijn de video's ook afzonderlijk te kijken.

Is de BijbelBoost echt gratis?

Ja, de BijbelBoost is echt gratis. We bieden je dit aan, omdat we je graag inspireren om (nog meer) aan de slag te gaan met de Bijbel. Ook het BijbelBoost-programmaboekje sturen we kosteloos naar je toe, als je dat wilt (zolang de voorraad strekt).

Het enige wat we van je vragen is dat we je achteraf mogen benaderen naar aanleiding van je deelname aan de BijbelBoost. Want we willen mensen die enthousiast zijn over de Bijbel graag de mogelijkheid geven om betrokken te raken bij het Bijbelvertaalwerk, zodat steeds meer mensen toegang krijgen tot Gods Woord in hun eigen taal.

Wil je een gift geven voor het Bijbelvertaalwerk? 
Klik hier om te doneren