“Zonder toegang tot Gods Woord is onze
vertrouwelijke omgang met God beperkt.”
Ann Voskamp, auteur

De Canadese bestsellerauteur Ann Voskamp, bekend van haar boek ‘Duizendmaal dank’, heeft grote liefde voor Gods Woord. Door tragische gebeurtenissen in haar leven weet ze als geen ander dat gebrokenheid, door Gods genade, toch tot overvloedige vreugde kan leiden. Daarom wil ze niets liever dan dat iedereen toegang krijgt tot de Bijbel, zodat ze God leren kennen.

Als ambassadeur van het Bijbelvertaalwerk deelt Ann graag haar passie. Laat je inspireren door wat ze deelt over de waarde van Gods Woord.

video afspelen

V I D E O 

De impact van
Gods Woord

“Een leven zonder Bijbel is een leven zonder voedsel. Een leven zonder toegang tot de Bijbel is een leven waar geen voedsel te verkrijgen is.” Ann Voskamp vertelt in deze korte video waarom ze passie heeft voor Gods Woord en welke impact de Bijbel heeft.

Een krachtig getuigenis van een vrouw die uit ervaring weet dat Gods Woord levens verandert.

P O D C A S T

5-daagse serie met Ann Voskamp

Wist je dat je kan groeien in dankbaarheid door anders naar jezelf en anderen te kijken? Ontdek het in de podcastserie ‘Leven en geven vanuit Gods Woord’ van Wycliffe Bijbelvertalers. In ongeveer 10 minuten hoor of lees je een Bijbelgedeelte en een overdenking van Ann Voskamp. Prikkelende vragen dagen je uit zelf na te denken over thema’s als gebrokenheid, geven en de kleinste zijn.

 

Inspirerende toespraak

Onderwijs van Ann

Een mooie boodschap van Ann Voskamp over het onmisbare belang van de Bijbel. Ann neemt je mee in een verhaal over de kracht van Gods Woord.

Vrouwenevent

Kijk nu terug

In maart sprak Ann Voskamp 2800 vrouwen toe in Nederland. Kijk de bemoedigende en inspirerende avond nu terug. 

Nieuw boek cadeau!

Tijdelijke actie

Met haar nieuwste boek Wegbereider brengt Ann Voskamp een onvergetelijk, kwetsbaar verhaal over liefde en verlies. Je ontvangt het boek tijdelijk cadeau bij een structurele gift.

“Ik wens je toe dat de Heer met je zal zijn en je zal beschermen. Dat Hij goed voor je zal zijn en voor je zal zorgen. Dat Hij over je zal waken en je vrede zal geven.”
Ann Voskamp

Blijf op de hoogte van ons Bijbelvertaalwerk

Vul hieronder je gegevens in, dan sturen wij je onze e-mailnieuwsbrief.

Iedereen een Bijbel
in de taal van z'n hart

De Bijbel is Gods Woord. Maar als je geen Bijbel hebt in je eigen taal, is het moeilijk om de boodschap van het Evangelie écht te begrijpen. 1,45 miljard mensen hebben nog geen volledige Bijbel in hun eigen taal. Help mee om de Bijbel voor iedereen in de eigen taal beschikbaar te maken, zodat mensen God door Zijn Woord kunnen leren kennen.