Wycliffe winkel

Boeken over vertaalwerk

Over het Bijbelvertaalwerk en alles wat daarbij komt kijken, is veel meer te vertellen dan we op onze website kunnen laten zien. We bevelen daarom graag onze boeken aan.

 

BOEK: 10 talen, 10 verhalen
10 korte verhalen over de impact van het Bijbelvertaalwerk wereldwijd. Gratis te bestellen door een mailtje te sturen naar [email protected] of via 0343-517444.

 

BOEK: ‘Voor niemand bang – John Wycliffe, de moedige Bijbelvertaler’ door J. Kranendonk-Gijssen
Een tienerboek over het leven van John Wycliffe (1324-1384). Hoe kan het dat het gewone volk in de tijd van Wycliffe verboden wordt om Gods Woord te lezen? Wycliffe voelt zich gedrongen om de misstanden in de kerk aan de kaak te stellen. Hij gaat aan de slag met de taak waartoe hij zich geroepen weet: in het diepst geheim laat hij de Bijbel in het Engels vertalen. Zal het hem lukken? Een spannend tienerboek over de geschiedenis van John Wycliffe, uitgegeven door De Banier.
€ 9,95 (excl. verzendkosten)

 

BOEK: ‘Hobbelend door talenland, een vertaler vertelt’ door Hans Hoddenbagh
“Een bundel anekdotes van ervaringen die ik opdeed tijdens de 30 jaar dat ik werk voor Wycliffe,” zo omschrijft Hans zijn eigen boekje. “Het zijn korte verhalen waarmee ik wil laten zien wat je zoal mee kunt maken als vertaler.” Hans was tijdens deze periode o.a. directeur van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland.
€ 10,00 (excl. verzendkosten)

Wat wil je bestellen? 

Wycliffe Bijbelvertalers
RSIN: 804 855 110
Privacy