Boek hier een christelijke spreker

video afspelen

"Zeg... zitten hier ook Krokodillen?"

Reis mee met de verhalenverteller

Onze verhalenverteller Bart Sikkema komt als christelijke spreker graag langs om de meest bijzondere verhalen te vertellen over het Bijbelvertaalwerk van Wycliffe Bijbelvertalers op het zendingsveld. "De mensen die ik in het buitenland bezoek hebben nog geen Bijbel in hun eigen taal. Tijdens mijn reizen maak ik fotoreportages en aan de hand van deze foto’s vertel ik de verhalen van deze mensen. Nodig me eens uit in jouw kerk of school, ik kom graag naar jullie toe!"

“Ik heb het idee dat ik zélf even op het zendingsveld ben geweest!”
Bezoeker van een avond met de verhalenverteller

Zoek je een christelijke spreker?

De verhalenverteller komt graag naar je toe

Ben je op zoek naar een christelijke spreker die het net even anders aanpakt? Verhalenverteller Bart neemt je graag mee op reis, zodat je zelf iets ervaart van de landen waar hij is geweest. Hij brengt zijn belevenissen op humoristische wijze heel dichtbij. Tegelijkertijd laat hij je zien hoe waardevol het Bijbelvertaalwerk is in de wereld. Boek hem nu voor jouw kerk of school en ervaar het zelf!

“Mijn kind vertelt nooit wat, maar nú kwam hij toch met verhalen thuis!”
Ouder van een kind na bezoek basisschool

Boek een christelijke spreker

Nodig de verhalenverteller uit

Ben je op zoek naar een christelijke spreker voor de jeugd of een spreker in jouw kerk of school? Nodig Bart Sikkema, de verhalenverteller van Wycliffe Bijbelvertalers, eens uit. Op een leuke en inspirerende manier neemt hij je mee op reis naar de meest bijzondere plekken in de wereld waar Bijbelvertaalwerk verandering brengt in levens van mensen.


  • Informatie bijeenkomst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boek een christelijke spreker in jouw kerk

Kerken spelen een belangrijke rol in het wereldwijde Bijbelvertaalwerk. Lokale kerken zetten zich in om Gods Woord te verspreiden en uit te leggen. Nederlandse kerken komen in actie, of dragen het Bijbelvertaalwerk in gebed. Nodig een spreker van Wycliffe uit in jouw kerk of kom in actie. 

Een christelijke spreker voor de jeugd?

Veel kinderen en jongeren beseffen zich niet hoe kostbaar de Bijbel is, terwijl er miljoenen mensen wachten op een Bijbel in hun eigen taal. Zoek je als school een christelijk goed doel? Kom in actie en lever een bijdrage aan het beschikbaar maken van Gods Woord!

Blijf op de hoogte van ons Bijbelvertaalwerk

Vul hieronder je gegevens in, dan sturen wij je regelmatig onze e-mailnieuwsbrief.