Klaar voor
de toekomst?

Geven aan Bijbelvertaalwerk,
ook als de acceptgiro stopt.

Steunt u ons werk door middel van een acceptgiro? Dan gaat er wat veranderen.

Vanaf 2023 is het in Nederland niet meer mogelijk om met acceptgiro te betalen. Maar uw giften blijven noodzakelijk om door te gaan met het wereldwijde Bijbelvertaalwerk. Hoe kunt u ons werk toch blijven steunen? Er zijn verschillende mogelijkheden:

Doneren via een machtiging

In de toekomst ontvangt u bij elke Wycliffe Nieuws een duidelijk overzicht van de manieren waarop u het Bijbelvertaalwerk eenvoudig kunt steunen. Ook ontvangt u een machtigingskaart bij de post van Wycliffe Bijbelvertalers. Die gaat de acceptgiro vervangen. Zo kunt u, als u dat wilt, zonder online bankomgeving toch uw gift blijven geven.

Online doneren

Vindt u het geen probleem om online te doneren? U kunt eenvoudig uw gift overmaken via uw eigen bankomgeving (internetbankieren). Het bankrekeningnummer van Wycliffe Bijbelvertalers is NL44 RABO 0145 2886 76. Natuurlijk kunt u ook direct een online gift te doneren via wycliffe.nl/doneren. U kunt zelf kiezen of u een eenmalige of maandelijkse gift wilt instellen.

Structureel steunen met belastingvoordeel

Wilt u Wycliffe Bijbelvertalers structureel steunen en geen omkijken hebben naar uw giften? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van een schenkingsovereenkomst. Zo kunt u ook profiteren van belastingvoordeel. U kunt ons ook machtigen om periodiek (maandelijks/per kwartaal/per jaar) een bedrag van uw bankrekening te incasseren.

Vragen hierover? Bel 0343 - 51 74 44. Wij vertellen u graag hoe u dit kunt regelen.  

Blijf betrokken!

Mogen we ook in de toekomst op u rekenen? Samen met u brengen we onze droom – iedereen een Bijbel in de taal van zijn hart – steeds dichterbij!

Heeft u vragen of wilt u doorpraten over welke donatiemogelijkheid het best bij u past?

Bel ons gerust via 0343 - 51 74 44 of neem contact op per e-mail: [email protected].

Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen in Bijbelvertaalwerk en lees inspirerende verhalen en updates vanuit het veld.