Uniek vrouwenevent met Ann Voskamp

Vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 • De Basiliek, Veenendaal

Wycliffe Bijbelvertalers nodigt je uit voor een uniek vrouwenevent met de Canadese bestsellerauteur Ann Voskamp. Ann verlangt ernaar haar leven goed te leven: "Hoe vind ik vreugde in alle drukte? Hoe ziet een dankbaar leven er uit als de dagen zich aaneenrijgen en alles donker is? Hoe kan ik me meer toewijden aan mijn Maker?" Ontdek het tijdens dit speciale vrouwenevent.

Vanwege de grote belangstelling organiseren we nu ook op zaterdagavond 1 april een vrouwenevent met Ann Voskamp, de inhoud van de avonden zijn hetzelfde. Je kunt je aanmelden voor een van de events. We ontmoeten je graag! 

Meer over Ann

Ann Voskamp

Spreekster en bestsellerauteur

"Hé, hallo! Ik ben Ann Voskamp. Getrouwd met een boer, moeder van zeven kinderen en we wonen in Canada. Mijn kinderen krijgen thuis les; de meeste dagen zijn overvol; het is eigenlijk gekkenwerk. Om eerlijk te zijn ben ik wat chaotisch. Ik kan met mezelf leven, dat wel. Genade is het belangrijkste in mijn leven. Als de kinderen slapen en de was is gedaan, spoel ik het echte vuil af met het Woord. Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten op het vrouwenevent van Wycliffe Bijbelvertalers!”

Met Ann’s liefde voor God en Zijn Woord moedigt zij christenen aan om van hun rijkdom te delen met mensen die God en Zijn Woord nog niet kennen.

Nieuw boek 
Ann heeft o.a. het boek 'Duizendmaal dank' geschreven, dat inmiddels in meer dan 20 talen beschikbaar is. Ann heeft geleerd om, in alles wat ze meemaakt, uit dankbaarheid en toegewijd te leven. Haar nieuwste boek ‘Waymaker’ is nog maar net verschenen in het Nederlands en onder de naam ‘Wegbereider’ te koop.

Haar nieuwste boek 'Wegbereider' is met een speciale actie ook beschikbaar op het vrouwenevent, inclusief signeersessie.

Meer over Marianne

Marianne Grandia

Schrijfster en spreekster

Marianne Grandia is schrijfster, spreekster en woont samen met haar man in Leerdam.

“In een moeilijke periode in mijn leven leerde ik voor het eerst Gods genade kennen en ontvangen. Hierdoor veranderde er veel. Hoe meer ik leerde om uit genade te leven, hoe meer het verlangen groeide om Gods liefde en genade door te geven aan al die vrouwen (en ook mannen) die ik net zo zag worstelen met al die dingen waarmee ik had geworsteld. Ik voel me dan ook heel bevoorrecht dat er deuren opengingen om fulltime te schrijven en te spreken en ik via geschreven of gesproken woorden mensen mag bemoedigen vanuit Gods Woord. Ik zie je graag op dit vrouwenevent!”

Meer over Reni & Elisa

Reni & Elisa Krijgsman

Muziek

Reni en Elisa schrijven en maken vol passie muziek. Een bekend lied van hen is 'Als het leven soms pijn doet'.

“Met onze muziekbediening mogen wij mensen de liefde van God laten zien. Vaak zijn we getuige geweest van de herstellende, genezende, verdiepende kracht die muziek brengt in de levens van de mensen die we ontmoeten. We zien er naar uit jou te ontmoeten tijdens het vrouwenevent en samen God te prijzen.” 

Actie tijdens het event

Nieuw boek 'Wegbereider'

In februari 2023 is het nieuwste boek van Ann Voskamp uitgekomen: Wegbereider. In dit onthutsend eerlijke boek reikt Ann je een kompas aan dat betekenis geeft aan je leven, dat je opscherpt tot een uitermate praktische en ingrijpend andere manier van leven.

Tijdens de vrouwenevents is dit boek, persoonlijk gesigneerd door Ann, met een speciale actie verkrijgbaar!

Over je ticket

De toegang voor dit vrouwenevent is gratis, maar het is wel nodig om een ticket te reserveren. Let op: vol = vol! Na aanmelding krijg je via een e-mail je ticket toegestuurd. Deze kun je printen of digitaal meenemen naar deze avond.

Kom je samen met iemand? Let er op dat deze persoon zichzelf ook aanmeldt, zodat deze persoon ook toegang heeft tot het event.

Programma & Locatie

Vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 

19.00 uur   Ontvangst met koffie en iets lekkers
20.00 uur   Start programma
22.00 uur   Afsluiting en signeersessie

Er is een doventolk aanwezig

Collecte

Tijdens de avond is er een collecte voor het werk van Wycliffe Bijbelvertalers. Er liggen machtigingskaarten klaar, maar je kunt ook digitaal doneren.

Boekenverkoop en signeersessie

Voorafgaand en na afloop van het programma is er tijd om christelijke boeken en cadeaus te kopen. Mocht je het leuk vinden: Ann Voskamp en Marianne Grandia zijn beschikbaar om hun eigen boeken voor je te signeren.

Locatie

Basiliek Veenendaal, Wiltonstraat 56, Veenendaal
► Bereikbaarheid

Vraag & Antwoord

Klik op de vraag of op het plusteken om het antwoord te lezen. Heb je nog andere vragen over dit vrouwenevent?
Neem dan contact op via vrouwenevent@wycliffe.nl of bel naar Wycliffe Bijbelvertalers: 0343-517 444.

Is er vertaling voor mensen die geen Engels verstaan? 

Ja. Ann Voskamp spreekt geen Nederlands, daarom is er een tolk die ter plekke Ann vertaalt, zodat iedereen het kan verstaan.  

Ik ken Ann Voskamp niet, is dit dan wat voor mij? 

Ann Voskamp spreekt deze avond over ‘Leef volledig toegewijd’. Een interessant onderwerp voor jou als nadenkt over dingen als: Hoe vind ik vreugde in alle drukte? Hoe ziet een dankbaar leven er eigenlijk uit als de dagen zich aaneenrijgen en alles donker is? Hoe kan ik me meer toewijden aan mijn Maker? 
 
Het wordt een inspirerende en bemoedigende avond, je bent van harte welkom. Neem gerust andere vrouwen mee! 
 

Hoe zit het met de kosten voor dit event? 

Je hoeft voor dit event geen entree te betalen, het is wel nodig om een ticket te reserveren. We proberen wel zoveel mogelijk de kosten te drukken. Een groot deel van de kosten wordt gesponsord, daar zijn we erg dankbaar voor.

Tijdens de avond is er een collecte. Er liggen machtigingskaarten klaar, maar je kunt ook digitaal doneren. De opbrengst gaat naar het Bijbelvertaalwerk van Wycliffe Bijbelvertalers.   

Wycliffe Bijbelvertalers: iedereen
een Bijbel in de taal van z'n hart

Er zijn nog bijna 1,5 miljard mensen die geen Bijbel hebben in een taal die ze werkelijk begrijpen. Daar willen we verandering in brengen door de Bijbel te vertalen. Het is belangrijk dat mensen door de Bijbel Jezus kunnen leren kennen. Als mensen Gods Woord horen en/of lezen in hun eigen taal veranderen levens vaak op een bijzondere manier.

Heb jij, net als Ann Voskamp, hart voor het Bijbelvertaalwerk?