Lesley en Marianne Fast

Werkzaam in Nederland

In 1982 vertrokken wij vanuit Canada met twee dochters Anicka, (1980) en Karin (1982) naar Papoea-Nieuw-Guinea voor ondersteuningswerk. Lesley was muziekleraar op de middelbare school in Ukarumpa. In 1984 gingen we de opleiding in Horsleys Green volgen om vertaalwerk te kunnen gaan doen en uiteindelijk kwamen we terecht op het eiland Lovangai in de provincie Nieuw-Ierland. Daar kregen we nog twee kinderen; Hans (1986) en Ingrid (1991). Veel ervaringen en vriendschappen rijker vertrokken we in 2005 naar Nederland, waar we sindsdien wonen en deel uitmaken van het Roma Service Team in de regio Eurasia.

We werken nu vanuit Nederland met frequente reizen naar Oost-Europese landen om taal- en vertaalwerk te ondersteunen op verschillende manieren.

Taak

Vertaalconsulent / onderwijsconsulent

Gebedspunten

  • Bid om inzicht en fijngevoeligheid in de vele contacten, speciaal bij het vaak ‘op afstand’ communiceren.
  • Bid voor veiligheid, aanpassingsvermogen en goede contacten bij al onze reizen en vergaderingen.
  • Dank voor goede voortgang van vertaalwerk – met name in Roemenië en Hongarije. Bid dat vertaalde gedeelten ook goed gelezen worden. Dat kan o.a. via deze website (klik op ‘English’ om te kunnen lezen).
  • Bid met ons voor nieuwe mogelijkheden om Romani talen te helpen ontwikkelen door documentatie, onderwijs en vertaalwerk.

Help Lesley en Marianne Fast in Nederland

Uitzendende gemeente
Evangelical Mennonite Church of Blumenort (Canada)

Rekeningnummer
NL44 RABO 0145 2886 76
t.n.v. Lesley en Marianne Fast