Koen en Petra den Hartogh

Werkzaam in Papoea-Nieuw-Guinea

In 2006 kwamen wij als stel naar Papoea-Nieuw-Guinea. We gingen werken als verpleegkundige (Petra) en wiskunde leraar (Koen). Na drie drukke jaren begonnen we aan een nieuwe uitdaging; literacy/scripture use. Wij vulden deze rol voornamelijk met gospel muziek video opnames. Hierna is Koen een initiatief gestart om onderwijs in PNG te ondersteunen; Education for Life.

We zijn nu een team van 7 mensen van 4 nationaliteiten; PNG, Amerika, Zuid-Korea en Nederland. Wij doen EduTech. Wij maken onderwijs materiaal voor scholen in PNG. Onze focus ligt op digitale boeken, maar we printen ook gewone boeken. We zijn een team van Bloom experts, en naast het maken van heel veel boeken, geven we ook trainingen op Pabo’s en doen we consulting voor SIL en andere organisaties. Petra maakt illustraties, meestal digitaal, en schrijft soms boeken.

Onze kinderen Thijs (6 juni 2013) en Chris (10 december 2014) gaan in Ukarumpa naar school en Petra helpt hen bij hun Nederlands.

Taak

Alfabetiseringswerk / Scripture Use

Gebedspunten

  • Bid voor goede contacten met de plaatselijke overheid en scholen. Om de apps zo goed mogelijk in een PNG-context te laten passen, willen Koen en Petra veel samenwerken met scholen en kerken in de omgeving.
  • Voor dit project moet veel gereisd worden, bid voor gezondheid tijdens en na deze reizen.
  • Dank dat de boeken uit dit project nu al wereldwijd gebruikt worden.

Meer informatie

Klik hier om meer te zien van de boeken.

moses

Help Koen en Petra den Hartogh in Papoea-Nieuw-Guinea

Uitzendende gemeente
St. Jans Gemeente Gouda (Protestantse Kerk Nederland)

Rekeningnummer
NL69 RABO 0145 9678 08
t.n.v. Wycliffe Comité den Hartogh, Gouda