Job en Margret Boone

Werkzaam in Papoea-Nieuw-Guinea

Wij zijn Job en Margret Boone en samen met onze vier kinderen wonen en werken wij in de hooglanden van Papoea-Nieuw-Guinea (PNG). Daar ondersteunen we het vertaalwerk en onze kinderen gaan er met plezier naar de internationale school.

Job geeft leiding aan een cluster vertaalproject. In dit project zijn ruim twintig PNG`se vertalers actief vanuit vijf taalgroepen. Zij werken aan de vertaling van het Oude Testament. In het verleden waren deze vertalers betrokken bij de vertaling van het Nieuwe Testament in hun moedertaal. Deze vijf taalgroepen liggen afgelegen in de bush waardoor ze moeilijk bereikbaar zijn.

Margret heeft een taak in `Membercare`; ze begeleidt collega`s met diverse problematiek zoals mentale gezondheid, rouw en verliesverwerking, lichamelijk (zoals medische evacuaties), sociale factoren door het leven in andere culturen, veiligheid en gezinsproblematiek. Daarnaast geeft ze leiding aan een depressie support groep.

Taak

Job: taal programma manager
Margret: membercare specialist

Gebedspunten

  • Dank voor de enorme trouw en toewijding van de vertalers in het clusterproject.
  • Bid dat zij dit vast kunnen houden in het vertaalproces van het gehele Oude Testament.
  • Bid dat wij met ons gezin tot zegen mogen zijn voor de lokale bevolking van Papoea-Nieuw-Guinea.

Meer informatie

“Wij willen een schakeltje in Gods Koninkrijk zijn door ondersteunende hulp te bieden aan het vertaalwerk, de meubelmakerij en het begeleiden van zendingswerkers in Papoea-Nieuw-Guinea.”

Help Job en Margret Boone in Papoea-Nieuw-Guinea

Uitzendende gemeente
Hervormde Gemeente te Barneveld

Rekeningnummer
NL 48 RABO 0195 2914 25
t.n.v. Wycliffe Comité familie Boone