Investeren in   Gods Koninkrijk 

Wilt u als ondernemer investeren in het Koninkrijk van God? Dat kan via Wycliffe Bijbelvertalers. Wycliffe gelooft dat iedereen toegang moet krijgen tot Gods Woord in zijn of haar eigen taal.

Van groot belang

Paul Kieviet geeft met zijn bedrijf XSARUS aan Wycliffe. “Het vertalen van de Bijbel is van groot belang voor de uitbreiding van Gods Koninkrijk. Daarom investeert mijn bedrijf in het werk van Wycliffe.”

Lees over de keuze van Paul

Paul Kieviet van XSARUS

Vertel eens wat meer over jullie bedrijf?
“Tijdens onze studietijd richtten mijn broer Daniël en ik XSARUS op. Dat was in het jaar 2000, op de top van de internetbubbel. Het bouwen van websites was onontgonnen terrein, een mooie kans voor startende ondernemers. In de loop van de jaren zijn we ons gaan richten op het bouwen van webshops en webapplicaties. We begonnen met z’n tweeën op een zolderkamertje. Inmiddels hebben we een eigen kantoorpand in Middelharnis en 40 medewerkers.”

Welke invloed heeft je christen-zijn op jou als ondernemer?
“XSARUS is geen christelijk bedrijf. Ik denk dat christelijke ondernemingen ook niet bestaan. Wel werken er om verschillende redenen veel christenen bij ons. In de manier waarop we werken staat centraal dat we betrouwbaar en menselijk handelen. Nu ik er zo over nadenk is onze bedrijfscultuur wel gebaseerd op christelijke waarden, zowel impliciet als expliciet. Maar ik hoop dat juist de manier waarop we handelen uitstraalt dat we ons willen laten leiden door God.”

Wat betekent de Bijbel voor jou persoonlijk?
“De Bijbel is het boek waarin God zich openbaart aan mensen, Hij maakt zich bekend. Die ontdekking is een hele bijzondere ervaring. Het bevrijdende Evangelie van Jezus Christus maakt de Bijbel een boek van levensbelang; voor iedereen, altijd en overal!”

Kijk voor meer informatie op: www.xsarus.nl

video afspelen

Werkwijze

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom komen we graag bij u langs.  Als u investeert in Wycliffe bent u een belangrijke schakel in het wereldwijde Bijbelvertaalwerk. We houden u persoonlijk op de hoogte van de besteding van uw investering.

Bent u benieuwd hoe u kunt bijdragen? We denken graag mee. Neem gerust contact met ons op.

“Zonder mij gaat het Bijbelvertaalwerk ook wel door, maar ik vind het belangrijk om onderdeel te zijn van het werk in Gods Koninkrijk”

Waarom Wycliffe?

Vijf redenen om als bedrijf betrokken te zijn bij een goed doel als Wycliffe:

  • U verbreedt uw kijk op de wereld en komt in aanraking met andere culturen.
  • Uw werknemers ervaren onderdeel te zijn van een groter geheel. Dit geeft een wij-gevoel.
  • U geeft invulling aan het MVO-beleid.
  • Giften zijn fiscaal aftrekbaar.
  • 83% van de consumenten neemt meer producten of diensten af van een bedrijf dat goede doelen steunt.

Neem contact op

Als ondernemer kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan onze wereldwijde projecten op het gebied van moedertaalonderwijs en Bijbelvertaalwerk. We informeren u graag over de mogelijkheden om betrokken te raken.

Dianne Lodewijks
Teamleider Relatiebeheer
06 -13 59 80 50
dianne.lodewijks@wycliffe.nl

Babeth de Jongste
Relatiebeheerder
0343 - 517 444
babeth.dejongste@wycliffe.nl

Gerande Sikkema
Relatiebeheerder
06 - 42 56 51 49
gerande.sikkema@wycliffe.nl

Blijf op de hoogte van het Bijbelvertaalwerk

Vul hieronder je gegevens in, dan sturen wij je verhalen over het wereldwijde Bijbelvertaalwerk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.