Bestel nu het bookazine Vol bewondering

Fijn dat je het Wycliffe Bijbelleesplan op YouVersion hebt gevolgd met verhalen over de kracht van Gods Woord. Wil je meer van dat soort verhalen lezen en bemoedigd raken door de Bijbel? Bestel dan ons bookazine Vol bewondering met vijftig inspirerende verhalen en bijpassende posters!

In het filmpje hieronder kun je kort een kijkje nemen in het bookazine.

Bestel hier Vol bewondering

 

We gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van de bestelling en contact met u op te nemen. 

Christelijk cadeau?

Een bookazine met vijftig verhalen over de kracht van Gods Woord. Het is indrukwekkend wat de Bijbel teweeg brengt. Mensen veranderen, de impact is groot.

Zoek je nog inspiratie voor een christelijk cadeau?

Bestel hier het bookazine!

video afspelen

Andere mensen over de 50 christelijke verhalen...

Ik heb in de vakantie ‘Vol bewondering’ in één ruk uitgelezen. Ik was onder de indruk van zoveel geloofsmoed en doorzettingsvermogen om ondanks tegenslagen door te gaan. Mooie verhalen en getuigenissen. Nogmaals dank daarvoor.
– Gerrit Bril
 

Wie van het boek Handelingen kan genieten zal dit boek niet neer kunnen leggen. Je leest verhalen van zendelingen, over volken in verre streken, culturen, offers, zwoegen en tranen. Maar hoofdrolspeler is God, Die door Zijn Woord spreekt en levens verandert. Wat mij het meest bij blijft is de onschatbare waarde van de Bijbel die bij ons zo vaak op de plank blijft liggen. Wycliffe neemt ons mee in 50 jaar overwinningen, die wij eeuwig zullen vieren!
– Boudewijn van Schoonhoven / Directeur CAMA

video afspelen

Blijf op de hoogte van ons Bijbelvertaalwerk

Vul hieronder je gegevens in, dan sturen wij je regelmatig nieuwe christelijke verhalen.