Leef in 10 dagen toe naar Pinksteren met overdenkingen van Marianne Grandia

"*" geeft vereiste velden aan

 

Vraag hier het boekje Vol vervulling aan

Aanhef*
Naam*
Geboortedatum (optioneel)
Graag willen we een beeld vormen van de gemiddelde leeftijd van de mensen die meedoen.

Waar mogen we het boekje naartoe sturen?

Door het invullen van mijn telefoonnummer geef ik Wycliffe Bijbelvertalers toestemming om mij n.a.v. mijn aanvraag van het boekje 'Vol Vervulling' eenmalig telefonisch te benaderen.
Hidden
Toestemming telefonisch*

Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vol vervulling

Pinksteren, het feest van de vervulling. Maar toeleven naar Pinksteren, hoe doe je dat? Hoe raken wij geïnspireerd door Gods Woord én Geest? En hoe pas je de vruchten van de Geest toe in je leven?

Het boekje ‘Vol vervulling’ helpt je na te denken over deze en andere vragen. Daardoor leef je in tien dagen bewust toe naar Pinksteren. Het geeft voor elke dag een moment van rust, bezinning en inspiratie om vol vervulling te leven. Dit boekje is inspirerend en verdiepend voor elke christen en daagt je uit om praktisch aan de slag te gaan. 

Ook bij God heeft liefde het eerste en het hoogste woord; nog voordat Hij de wereld schiep, had Hij ons al lief!
Marianne Grandia

Nederlandse schrijfster en spreekster

Marianne Grandia (1965) heeft in haar leven geleerd om uit genade te leven. Daarmee groeide haar verlangen om Gods liefde en genade door te geven aan anderen. Ze ziet het als voorrecht om via geschreven of gesproken woorden mensen te mogen bemoedigen vanuit Gods Woord. Van haar hand verschenen onder meer de boeken 'Hemeldauw', 'Witter dan sneeuw' en 'Lenteregen'.

Dit jaar schreef Marianne de overdenkingen in het boekje 'Vol vervulling' in samenwerking met Wycliffe Bijbelvertalers.

mariannegrandia.nl

Veelgestelde Vragen

Is het boekje 'Vol vervulling' geschikt voor iedereen?

Ja, het boekje is geschikt voor iedereen die wil toeleven naar Pinksteren. De opdrachten en overdenkingen zijn toegankelijk en persoonlijk.

Hoelang ben ik met dit boekje bezig?

Het boekje helpt je om in 10 dagen toe te leven naar Pinksteren, maar je kunt het op je eigen tempo doen. We raden het aan om elke dag wat tijd vrij te maken om de overdenking te lezen en de bijbehorende opdracht te doen.

Hoe kan ik het boekje bestellen?

Je kunt het boekje gemakkelijk bestellen via onze website. Klik hier en volg de instructies om jouw exemplaar te ontvangen.

Wanneer ontvang ik het boekje?

Je ontvangt het boekje in de week van 7 mei, zodat je 10 dagen voor Pinksteren kan starten. Heb je het boekje op zaterdag 11 mei nog steeds niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op via [email protected].

Wat kost het boekje 'Vol vervulling'?

Het boekje is gratis en ontvang je van ons. Na het aanmelden is het mogelijk om een gift over te maken voor het Bijbelvertaalwerk.

Kan ik het boekje cadeau geven?

Absoluut! 'Vol vervulling' is een prachtig cadeau voor vrienden, familie of gemeenteleden. Je bestelt eenvoudig hier het boekje. Wij zorgen dat het bij jou komt. Het is via ons niet mogelijk om een boekje met een persoonlijke boodschap rechtstreeks naar iemand anders te sturen.

Kan ik het boekje volgen met een groepje, bijvoorbeeld een kring?

Zeker! Dit boekje is zeer geschikt om te volgen met je (huis)kring of Bijbelstudiegroep. Het boekje moet dan per persoon worden aangevraagd.