Boek onze spreker: Verhalenverteller

Maak kennis met de verhalenverteller

Onze christelijke spreker, verhalenverteller Bart Sikkema, komt bij jou langs om verhalen te vertellen over het Bijbelvertaalwerk van Wycliffe Bijbelvertalers op het zendingsveld: "De mensen die ik in het buitenland bezoek hebben nog geen Bijbel in hun eigen taal. Tijdens mijn reizen maak ik fotoreportages en aan de hand van deze foto’s vertel ik de verhalen van deze mensen. Op een toegankelijke en aansprekende manier. Ik kom graag naar u toe!"

“Ik heb het idee dat ik zelf even op het zendingsveld ben geweest!” - Aldus meerdere mensen over de verhalenverteller 

Boek een christelijke spreker

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Mijn kind vertelt nooit wat, maar nú kwam hij toch met verhalen thuis!” - aldus een ouder van een kind na bezoek basisschool

Spreker in jouw kerk

Kerken spelen een belangrijke rol in het wereldwijde Bijbelvertaalwerk. Lokale kerken zetten zich in om Gods Woord te verspreiden en uit te leggen. Nederlandse kerken komen in actie, of dragen het Bijbelvertaalwerk in gebed. Nodig een spreker van Wycliffe uit in jouw kerk of kom in actie. 

Een christelijke spreker op jouw school?

Veel kinderen en jongeren beseffen zich niet hoe kostbaar de Bijbel is, terwijl er miljoenen mensen wachten op een Bijbel in hun eigen taal. Zoek je als school een christelijk goed doel? Kom in actie en lever een bijdrage aan het beschikbaar maken van Gods Woord!

Blijf op de hoogte van ons Bijbelvertaalwerk

Vul hieronder je gegevens in, dan sturen wij je regelmatig onze e-mailnieuwsbrief.