BLESS een ander met jouw FLES

Wat tof dat jij mee wilt doen met de CHE-actie 'BLESS een ander met jouw FLES'.
Je ondersteunt hiermee het werk van Wycliffe Bijbelvertalers. Dankjewel! 

Wist jij dat er nog 1,5 miljard mensen wachten op een Bijbel in hun eigen taal? Doordat je jouw flesje inlevert voor Wycliffe Bijbelvertalers draag je bij aan het vertalen van de Bijbel.

Lees hieronder meer over het werk van Wycliffe Bijbelvertalers en wat jij kunt doen!

video afspelen

Wat doet Wycliffe eigenlijk?

Nog miljoenen mensen wachten op de Bijbel in hun eigen taal. Wycliffe Bijbelvertalers vertaalt de Bijbel omdat de Bijbel mensen naar Jezus Christus leidt. Als mensen de Bijbel ontvangen in hun eigen taal veranderen levens vaak op een bijzondere manier....

video afspelen

Ik doe mee en wil bidden

Gebed is het fundament én een belangrijk onderdeel van het werk van Wycliffe. Wycliffe gelooft dat gebed daadwerkelijk iets kan veranderen. Uw gebed maakt verschil. We zien levens veranderen!

Ik wil meedoen en naar het buitenland

Wycliffe Bijbelvertalers zendt gedreven mensen uit om wereldwijd Gods Woord beschikbaar te maken. Van projectmanagers tot theologen, van HR-medewerkers tot taalkundigen, van financieel specialisten tot IT’ers. Vakmensen met een roeping, die het bekende achterlaten om dienstbaar te zijn. Denk jij daar ook wel eens over na?

Ik wil meedoen en geven aan een christelijk goed doel

Het vertalen van één Bijbeltekst kost €15,-.  Jouw bijdrage maakt verschil. Wil jij bijdragen aan het Bijbelvertaalwerk?

Ik doneer:

Blijf op de hoogte van ons Bijbelvertaalwerk

Vul hieronder je gegevens in, dan sturen wij je een aantal keer per jaar onze e-mailnieuwsbrief.