video afspelen

Klik op de titel of de '+' om de opdracht te openen.

1 • Lezen: Johannes 3:16

De Bijbeltekst Johannes 3:16 is een hele bekende tekst. Pak deze Bijbeltekst er eens bij. Lees hem drie keer rustig door. Wat zegt deze tekst jou?

2 • Reflectie

Het raakte So Phy dat de christenen om haar heen iets hadden wat zij niet had: liefde. Reflecteer eens op jezelf: wat draag jij uit naar de mensen om je heen? In je gezin, vriendenkring, werk, kerk, etcetera…

3 • Brief aan God

So Phy deed stiekem de Bijbel open en las meteen iets wat haar raakte. Misschien doe jij dat ook wel eens: je slaat de Bijbel ergens open en hoopt maar dat je iets goeds of moois leest.

God sprak direct tot So Phy. Misschien hoop je dat ook te ervaren, ben je zoekend, verlangend naar wat God tegen jou te zeggen heeft in jouw situatie. Schrijf een gebed/brief aan God en leg jouw specifieke vraag aan Hem voor.

De Bijbel is Gods Woord en heeft kracht om levens te veranderen. Maar als je geen Bijbel hebt in je eigen taal, is het moeilijk om de boodschap van het Evangelie te begrijpen.

1,45 miljard mensen hebben nog geen volledige Bijbel in hun eigen taal. Help jij mee om hen te voorzien van een Bijbel in de taal van hun hart? Ga naar  wycliffe.nl/doemee voor de mogelijkheden.