Ann Voskamp komt naar Nederland!

De Canadese bestsellerauteur Ann Voskamp, vooral bekend van haar boek ‘Duizendmaal dank’, komt in 2023 naar Nederland. Ann heeft grote liefde voor Gods Woord en wil niets liever dan dat iedereen toegang krijgt tot de Bijbel en dicht bij God leeft.

Ontmoet Ann op 31 maart 2023 op een inspirerend
vrouwenevent in Veenendaal!

video afspelen

Over Ann Voskamp

Ann Voskamp is een Canadese bestsellerauteur. Al op jonge leeftijd verloor ze op tragische wijze haar zusje. Het legde een sluier over haar leven. Tot ze Gods weldaden herontdekte. Ze weet nu als geen ander dat gebrokenheid, door Gods genade en de weg van geven, tot overvloedige vreugde kan leiden.

"Ik wens je toe dat de Heer met je zal zijn en je zal beschermen. Dat Hij goed voor je zal zijn en voor je zal zorgen. Dat Hij over je zal waken en je vrede zal geven." - Met liefde, Ann

Iedereen een Bijbel
in de taal van z'n hart

De Bijbel is Gods Woord. Maar als je geen Bijbel hebt in je eigen taal, is het moeilijk om de boodschap van het Evangelie écht te begrijpen. 1,45 miljard mensen hebben nog geen Bijbel in hun eigen taal. Help mee om de Bijbel voor iedereen in de eigen taal beschikbaar te maken, zodat mensen God door Zijn Woord kunnen leren kennen.

Blijf op de hoogte van ons Bijbelvertaalwerk

Vul hieronder je gegevens in, dan sturen wij je onze e-mailnieuwsbrief.